Jollibre: El nou projecte de literatura infantil i juvenil en català de Santillana

Jollibre: El nou projecte de literatura infantil i juvenil en català de Santillana.

jollibre

Jollibre neix amb un catàleg inicial de 44 títols, que inclou referents internacionals com ara Roald Dahl, Michael Ende i Gianni Rodari, i autors consagrats de la literatura infantil i juvenil, com Maria Carme Roca, Care Santos, Miquel Arguimbau, Jordi Sierra i Fabra, Francesc Miralles, etc. Entre les primeres novetats trobem: Pere i el llop, d’Ayesha L. Rubio; Els mitjons de l’ogre, de M. Carme Roca; Les fades són calbes, de Cinta Arasa; L’amic de paper, de Caterina Valriu; Doctor, el nostre fill llegeix. És greu?, de Miquel Arguimbau, i Vampira. Ser o no ser. Aquest és el dilema, de Gemma Pasqual i Escrivà. Un catàleg que continuarem construint progressivament amb els millors autors del panorama literari en llengua catalana, amb sèries adequades a cada edat, temàtiques i gèneres variats per a lectors diversos, i obres d’actualitat que permeten gaudir de la lectura, apropar-nos a la nostra cultura i reflexionar sobre el món en què vivim.

Jollibre, el nou projecte de literatura infantil i juvenil de SANTILLANA per a Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears.

Jollibre potenciarà el contacte permanent amb els lectors i els mediadors (docents, llibreters i família) a través de la seva pàgina web i dels seus perfils en xarxes socials, per compartir experiències, recomanacions de lectura… En definitiva, afermar-los com a membres actius d’una comunitat lectora.

A més de Jollibre, el projecte de literatura infantil i juvenil de Santillana inclou el segell global en castellà Loqueleo, que va començar el seu recorregut internacional al final del 2015 a Mèxic, Colòmbia i l’Argentina, i que al llarg d’aquest any completarà la seva presència a 22 països entre l’Amèrica Llatina i Espanya.


santillana

Share Button

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *