Tiana Negra: el festival de novel·la negra catalana

Tiana Negra: el festival de novel·la negra catalana

 tiana_negra_2016
“El Tiana Negra ja és una cita marcada al calendari per a molta gent. Hi ha editors que publiquen alguns dels seus llibres pensant en les dates del festival.
Sebastià Bennassar, director del festival. 
… 
Els propers 22 i 23 de gener del 2016 se celebrarà la quarta edició del festival Tiana Negra, que enguany amplia espais, dates, territori i activitats. El primer homenatge al col·lectiu literari Ofèlia Dracs, a càrrec d’âlex Martín; l’entrega del tercer premi de novel·la negra Agustí Vehí, que enguany ha duplicat el nombre de participants; un taller literari de novel·la negra amb alumnes de l’institut de Tiana; una ruta literària per la “Barcelona negra”, i la visita de l’escriptor francès François Thomazeau, com a cloenda del festival, són alguns dels actes més destacats de la propera edició. A més, aquest any el festival habilitarà un autocar llançadora de Barcelona a Tiana per facilitar el transport als interessats. Un munt de novetats i activitats que demostren la voluntat de crèixer d’un festival que ja s’ha convertit en una referència dins del món de la novel·la negra del nostre país.

Autobús Negre

El dia 23 de gener, dissabte,  a les 10.15h, un autobús sortirà de l’Arc de Triomf de Barcelona cap a Tiana.  Anirà carregat de lectors i afeccionats de novel·la negra cap a un lloc concret: Tiana (Maresme). A les 22.15h farà la ruta a l’inrevés.

PREU BUS NEGRE A TIANA: 25 euros el transport + menjar inclòs, i descompte en la compra de llibres. Trenta autors a la vostra disposició. Més informació per mail a ballaruga1@gmail.com …

ProgramaTianaNegra2016

Share Button

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *