100 escapades misterioses per Catalunya

100 escapades misterioses per Catalunya. Jordi Desvilar.Cossetània Edicions.

100 escapades misterioses per Catalunya descobreix un gran ventall d’indrets enigmàtics

La guia de Jordi Desvilar vol donar idees a l’hora de planificar una sortida o escapada pel Principat i la Catalunya Nord, prioritzant l’element fantàstic, que té el paradigma en l’erosió de les muntanyes de Montserrat però es pot trobar en molts altres indrets i patrimoni artístic.

100 escapades misterioses per Catalunya, de Jordi Desvilar, descobreix un gran ventall d’indrets relacionats amb el misteri i allò meravellós. La guia vol donar idees a l’hora de planificar una sortida o escapada pel Principat i la Catalunya Nord, prioritzant l’element fantàstic, que té el paradigma en l’erosió de les muntanyes de Montserrat però es pot trobar en molts altres indrets i patrimoni artístic.

Racons desconeguts però també un nou enfoc per als referents turístics.

Aquest recull invita a fer un recorregut original pel nostre territori per tal de descobrir 100 llocs no prou coneguts, relacionats amb tot un món insòlit i fins i tot inquietant que tenim a la vora. Racons inexplorats però també espais naturals o monuments representatius que, contemplats amb els ulls de la màgia o embolcallats per relats llegendaris, resulten sorprenents, com Montserrat o el Cap de Creus.

Dóna a conèixer, a les comarques centrals, una gran cova en la qual un cèlebre historiador del segle XVII va descobrir el catau d’un drac i una ciutat petrificada poblada per fantasmes; un castell al Montsec que camufla en el seu celler l’entrada a un corredor secret que mena fins a un encisador convent rupestre construït sota una balma rocosa; un monestir maleït a Osona on s’adorava una mòmia infantil i que va tenir una oficialitzada cerimònia d’exorcisme després d’haver estat ocupat per satanistes; un poble deshabitat del Camp de Tarragona on prolifera l’activitat paranormal; la veritable història d’una colònia de nans que van desaparèixer misteriosament al Prepirineu, o d’un Salem català on es manté encara viva la memòria d’una cacera de bruixes del segle XVII… I encara més: la tomba de Crist, la mare de totes les heretgies, en un punt determinat de la Catalunya Nord!

Preu: 14,30€

Col·lecció: Via Augusta, núm. 7

ISBN: 978-84-9034-771-3

Nombre de Pàgines: 224

Mides: 13,5 x 23,3 cm

Enquadernació: Rústica amb solapes

Data primera edició: Octubre del 2018

 

Share Button