VLC NEGRA. El festival de gènere de la ciutat de València

VLC NEGRA. El festival de gènere de la ciutat de València.

VLN2016

VLC NEGRA es celebra durant la segona setmana de maig en llibreries, biblioteques, cafeteries, sales d’exposició, teatres, cines i altres centres culturals de la ciutat.

Un lloc de trobada on tenen cabuda la literatura, el cinema, la fotografia, la gastronomia, el còmic, la música, les arts escèniques i, en general, totes aquelles manifestacions culturals relacionades amb el gènere negre.

Un esdeveniment participatiu i obert, dirigit a tots els públics, que compta amb un ample ventall d’activitats i que s’organitza en una extensa xarxa de centres, establiments i entitats participants per tota la ciutat.

El festival compta en cada edició amb la presència dels autors més rellevants del moment, la participació dels quals podrà seguir-se a través de conferències, taules de debat, trobades amb lectors, presentacions, firmes de llibres i altres actes.

Al que se sumen nombrosos artistes de la resta de disciplines: músics, actors, fotògrafs i cineastes que desenrotllaran obres de teatre, concerts, exposicions, degustacions, presentacions, tallers,…
Més informació a VLC NEGRA

Programa-vlcnegra-2016

Share Button

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *