Vilassar de Noir 11 i 12 de novembre 2016

Vilassar de Noir: 11 i 12 de novembre 2016

cartell-oficial-vilassar-noir

Vilassar de Noir neix amb la voluntat d’explicar i analitzar el gènere negre des de les diferents manifestacions artístiques: literatura, còmic, cinema, teatre, i la música.

Vilassar de Noir pretén esdevenir un punt de trobada entre els autors de gènere negre i els afeccionats que segueixen els seus treballs. Contribuir a la visibilitat de la literatura i el cinema negre nacional i generar debats al voltant de temes recurrents del gènere amb les aportacions dels autors més importants del panorama actual.

Vilassar de Noir vol posar a disposició dels amants de la literatura i el cinema negre els principals autors literaris i directors de cinema, partir de la participació en xerrades, taules rodones i presentacions de les seves obres.  Fer accessibles aquests autors mentre es contribueix al debat d’un gènere en expansió que aspira a descriure la nostra societat i que compta sempre amb una mirada crítica al món que ens envolta. Conèixer la visió dels creadors a través de les seves obres i fomentar el pensament crític en els amants del gènere. Fomentar la lectura i l’amor pels llibres, la literatura, el cinema i la música a través d’obres d’interès i de qualitat.

Gràcies a la feina d’algunes editorials, escriptors, llibreters i mitjans de comunicació, el gènere negre en català i en castellà guanya lectors dia a dia. Es tracta de seguidors fidels del gènere, entesos i amb ganes d’aprofundir tant en la literatura negra com en les diferents manifestacions d’un gènere en expansió que necessita canals de difusió potents per compartir tot el que s’està fent relacionat amb el gènere negre.

Programa Vilassar de Noir

Share Button